DWP 35+ met minder mensen en toch in de volle breedte gegroeid - vv DWP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DWP 35+ met minder mensen en toch in de volle breedte gegroeid

DWP 35+ met minder mensen en toch in de volle breedte gegroeid

VWC 35+1

1 - 2

DWP 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 10

Datum

20 maart 2015 19:30

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk was het dan weer zo ver, na een lange winterstop weer voelballen met de 35+ heren want sinds kort zijn er ook dames. Nadat zich een aantal spelers hadden afgemeld, waaronder de waarschijnlijk “overtrainde” Klaas H., werd er op 20 maart vertrokken naar “de ginne kaante”of te wel Munnekeburen. Zoals gewoonlijk kon het bij aankomst daar alweer niet goed gaan, vanwege de overbezetting van de kleedkamers, de oorzaak volleyballers, deze mensen wilden blijkbaar niet met die “vieze”voetballers in een box.

Na deze kleine vertraging en woordenwisseling gingen we het veld om daar te spelen tegen de plaatselijke V.W.C. Dit bleek toch een heel ander team te zijn als in de voorgaande wedstrijden, dit was een team die heel goed konden overspelen, dit was ook te zien aan de andere wedstrijden die zij speelden tegen Read Swart 3-0 en Delfstrahuizen 5-0. Maar nu verder met onze wedstrijd tegen V.W.C., de thuisploeg kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong, maar na een tactische omzetting (wissel) kwam onze 61 jarige opa Wiepie K. In het veld, na een solo langs de zijlijn kwam hij tot een voorzet en deze belandde rechtstreeks in de goal 1-1. De tijd begon de dringen voor de volle winst , maar na nog een briljante ingave van de coach, hij liet de eenzame spits staan, kwam de bal bij “darrie” eindelijk kreeg hij de bal schoot ergens heen en belandde plotseling in het doel 1-2, dit was ook de einduitslag.

 De 2e wedstrijd werd gespeeld tegen Read Swart , maar hier kunnen we heel kort over zijn, de ploeg bestond uit een 3 mans voorhoede en een 3 mans achterhoede. Het enigste lichtpuntje was Wiepie “de terminator” hij hield nog verscheidene ballen tegen , anders had de eindstand nog hoger geweest dan de 4-0

 De 3e wedstrijd was tegen Delfstrahuizen, nadat Wiepie “de terminator” zij sjekkie ophad, kon de wedstrijd beginnen. De wedstrijd ging gelijk op, maar na een verloop van tijd sloeg de conditieachterstand toe, Delfstrahuizen kreeg steeds meer kansen en daarna vielen ook de doelpunten, Eindstand 2-0.
Na het douchen en weer een, aanvaring met onze “foute volleybalvrienden”, waren we weer in de kantine beland, waar we na de nodige biertjes en oude voorraad borrelhapjes rond een uur of half 2 weer naar huis keerden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!