Sponsorcommissie - vv DWP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie_2020.jpg

Sponsorcommissie:

Staand v.l.n.r.: Sanne van de Berg, Mark Hulzebos, Tetje de Vries, Mariska ten Hoeve, Mangal Haringsma, Ernst-Jan Lusink, Alissa Hof, Remco ten Hoeve, Jan Venema

Ontbreekt: Melissa van der Vlis

Foto: Jan Knijpstra fotografie©


Om contact op te nemen met de Sponsorcommissie, gebruik het contactformulier.

De Sponsorcommissie DWP heeft alle sponsoractiviteiten van vv DWP in beheer. Deze sponsoractiviteiten betreffen de hoofdsponsor, co-sponsors, bordsponsoring, balsponsoring, club van 100 en donateurs en het jaarlijks uitgeven van de prachtige presentatiegids. Met de lancering van de vernieuwde website zijn hier nog een aantal sponsorvormen bij gekomen, namelijk: SponsorKliks, adverteren op de website en adverteren op het kantinescherm. 

Voor een overzicht van de prijzen van de sponsormogelijkheden en de tarieven verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina.

Naast de vele sponsormogelijkheden organiseert de Sponsorcommissie DWP ook jaarlijks de koekactie, oliebollenactie, grote clubactie en wordt bij thuiswedstrijden van het 1e elftal het Rad van Fortuin tevoorschijn gehaald. De Sponsorcommissie is het gehele jaar bezig geldstromen te genereren welke te goede komen aan Voetbalvereniging DWP.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!