Website/ClubTV - vv DWP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Website/ClubTV

Website/ClubTV

 

Als u DWP sponsort vindt u uw naam terug onder het sponsor menu van de website. Voor de hoofdsponsor en de co-sponsoren van de sponsorgroep DWP komt het logo op de website hoofdpagina en ook op het kantine TV scherm.

Wij laten u graag zien hoe en wanneer uw bedrijf bij ons in beeld is geweest. Met een ledenbestand van meer als 350, hebben wij op de Home page het afgelopen jaar een 18500 bezoekers. Samen hebben deze bezoekers in de afgelopen 8 maanden 225000 pagina's bekeken. U begrijpt dat daardoor uw bedrijf als sponsor op onze website regelmatig in beeld komt.

Met onze nieuwe website en de koppeling tussen de sociale media hebben we deze indrukwekkende getallen mogelijk gemaakt.

Het grootste gedeelte van onze bezoekers komt uit Friesland. De bezoeken zijn in lijn met de plaatsen waar we spelen. Daaruit kunnen we dus een redelijk bereik bepalen van uw sponsoring.

Het volgende plaatje geeft dat redelijk weer.

Dit zijn de speellocaties van seizoen 2015/2016.

We hebben met de website een scala aan mogelijkheden om nog gerichter uw bericht onder de aandacht te brengen. In een flexibel pakket, u kiest waar en wanneer u uw bedrijf wilt laten zien.

Maar ook bieden we de mogelijkheid om binnen de website uw eigen pagina te beheren. In de toekomst kunt u mogelijk zelfs uw eigen sponsor logo’s en teksten beheren.

Wat u al wel direct mogelijk is, een advertentie in de vorm van een nieuwsartikel zelf plaatsen. Deze is dan direct zichtbaar op ons kantinescherm en op de club website hoofdpagina in het laatste nieuws blok. Een prima gelegenheid om zelf uw aanbieding van de dag in te voeren en kenbaar te maken aan onze bezoekers op de website of op het sportpark. 


Kantine scherm:

Als sponsor ziet u natuurlijk uw logo op door u afgesproken plekken weer terug. Voornamelijk hoofdpagina en op het kantine scherm. Maar we bieden nu ook een makkelijke manier om uw eigen sponsor boodschap op ons Kantine scherm te plaatsen. 52 advertenties per seizoen met eventueel een eigen inlog zodat u zelf de advertentie kunt maken en wijzigen. (€200,00*) Een eenmailige advertentie voor een wedstrijd kost €40,00.


Narrowcasting, TV Scherm kantine

Voorbeeld kantinescherm
reclame

Website webbanner:

Uw advertentie willekeurig ingedeeld op verschillende pagina’s van de website per seizoen of  per kalenderjaar. (€40,00) Banners op de Home, Programma komende week, Laatste uitslagen, Fotoalbums en Gastenboek zijn vanwege hun grotere bezoekers aantallen een gewilde plek. Daardoor zijn deze ook onderhevig aan een ander tarief. (€100,00)

120px x 120px / 220px x 100px / 180px x 150px

Verschillende weergaves schermgrootte en locatie (pagina) afhankelijk. Horizontaal of verticaal

Hoofdpagina sponsor logo’s ook onder op de pagina. Locatie (pagina) afhankelijk.

Website eigen pagina:

Heeft u als kleine ondernemer geen eigen webpagina? Of wilt u speciale aanbiedingen presenteren? Dan kunnen we u nu ook een eigen pagina aanbieden op de website. Deze komt dan onder het hoofdstuk Sponsoren te staan, met uw eigen inlogcode kunt u deze zelf invullen. Onze Webmasters helpen u hier natuurlijk vanzelfsprekend gratis mee. Uw logo op de website wordt dan aanklikbaar naar deze pagina. €25,00

Een voorbeeld van de pagina editor, WYSIWYG

* Als u DWP al sponsort op een andere manier geld een gereduceerd tarief.

Ons team van Webmasters en de leden van de Sponsor commissie staan u graag te woord om alle mogelijkheden met u nader te bespreken. De verschillende mogelijkheden zijn ook te lezen in onze digitale sponsorbrochure.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!