Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DWP 2 wint eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers

DWP 2 wint eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers

Datum

14 augustus 2021 14:30

Scheidsrechter

W Zwart.

Accommodatie

Sportpark de Grie
De Grie 30
8464 PB
Sintjohannesga
tel. 0513-551788

Na 2 weken van voorbereiding was het zaterdag 14 augustus eindelijk tijd voor de eerste oefenwedstrijd van DWP 2. Alles stond in het teken van de revanche tegen de JO-19, op 29 mei werd er namelijk met 2-1 verloren van deze ploeg verloren. Dit keer gooide de trainer van DWP 2 het over een andere boeg. De selectie van DWP 2 verzamelde zich om 11.00 uur bij kledingsponsor Eetcafé Rus'an. Uiteraard komen er altijd een aantal spelers te laat. Om 11.30 uur was iedereen binnen die verwacht werd. Vervolgens werd er genoten van een heerlijke lunch/brunch. We willen Eetcafé Rus'an langs deze weg hier nogmaals voor bedanken.

Na de lunch werd de groep in 3 groepen verdeeld en werden er eerst in deze 3 groepen een aantal zaken besproken en genoteerd. Daarna werden deze punten nogmaals besproken met de gehele groep. We moesten om half 2 bij DWP verzamelen maar dit liep uit omdat er veel te bespreken was. Uiteindelijk was iedereen om 13.45 bij DWP. De les van de vorige keer was dat je bij deze wedstrijden beter teveel spelers kunt hebben dan te weinig. Hierdoor werden er ook nog eens twee spelers van DWP 3 opgeroepen. Om half 3 klonk dan eindelijk het beginsignaal van de scheidsrechter Wietze Zwart.

Over de wedstrijd zullen we verder niet teveel uitwijden, de statistieken zeggen genoeg. Het is nu de beurt aan de JO-19 om ons uit te dagen. Al met al was het een geslaagde en zinvolle zaterdag en we weten weer hoe winnen voelt. Komende zaterdag wordt er geoefend tegen VVI 2 in Idskenhuizen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!