Voetbalmeiden DWP MO15-1 spelen tegen SVO BDE uit Erica

Scheidsrechter

J Visser.

Accommodatie

Onbekend

Op het mooie nieuwe kunstgrasveld speelde het meisjes onder 15 team van vv DWP uit SIntjohannesga afgelopen zaterdag haar tweede wedstrijd in de hoofdklasse. De tegenstander kwam uit Erica, dit was de MO15-1 van de vrouwenvoetbalclub SVO BDE.

In de eerste helft wisten de meiden uit Sintjohannesga zich dapper staande te houden tegen de Drenthenaren. Met een goede verdediging gingen ze met 0-0 de rust in.

In de tweede helft, met een heerlijk lentezonnetje voor de supporters langs de lijn, wist DWP met een prachtige goal op 1-0 voorsprong te komen. Toch bleek de tegenstander in de roze kousen een maatje meer, want nadat de 1-1 was gevallen vlogen binnen 5 minuten tijd ook de tweede en derde tegentreffer in het doel van de groenwitte meiden. De eindstand was dan ook 1-3 en daarmee werden de 3 punten meegenomen naar Erica.

Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen ST Valthermond/HOC MO15-1 op het programma.

Aanvoerder Lisa Mienstra is duel met de tegenstanders (foto Jan Knijpstra)