1 - 8

DWP MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, 1e klasse 02

14 oktober 2017 10:15

Mooi op tijd zijn de meiden vertrokken naar st Nyk. De instructies zijn duidelijk van de leiding. De meiden gaan goed van start en laten een mooi spel zien, vleugels worden goed gevonden en dat resulteerde al in de 8e minuut in de 0-1.

Rest van de eerste helft gaat in gestaag tempo en mooi spel in driehoekjes haast door naar een rust stand van 0-4.

Tijd voor koffie...

Tweede helft op rust, Rixt en Hedwig. Na 10 min Femke geblesseerd en twee wissels , beide meiden er weer in.

De tegenstander heeft de moed gevonden en begint meer druk uit te oefenen. Vanuit t coach hok komt nu wat meer geluid. De meiden herpakken zich. Jennifer opent de tweede helft 0-5

Er wordt hard gestreden door de tegenstander en in de 70e minuut wordt er dan toch een tegendoelpunt gescoord.

op einde fluitsignaal rolt de bal tegen de paal met een sloom gangetje van het laatste schot van Sanne, hij rolt er zowaar in. Eindstand 1-8

een verdiende overwinning meiden met mooi spel.