...
87'

Mannen, 3, 4e klasse C

4 november 2017 12:00

In Sneek, op bezoek bij Waterpoort Boys liet DWP 3 helaas de punten liggen. De ploeg van coaches Haringsma en Hulzebos stonden na 90 minuten met lege handen (4-2), maar dat was gezien het wedstrijdbeeld niet geheel terecht.

De beginfase was voor DWP 3 niet wenselijk. Binnen vijf minuten kon Sake de bal uit het doelnetje vissen: 0-1, maar amper een paar minuten later zorgde Bennie – met een uitbraak op snelheid – al voor de gelijkmaker. De groen-witte formatie zette daarna door en leek op weg naar de voorsprong, maar schoten van Johannes en Bennie werden soms op miraculeuze wijze uit het doel geranseld. Maar ook het aluminium werkte niet mee. Waar de kansen bij DWP niet werden benut, was het net voor rust wel raak voor Waterpoort Boys: 2-1.

Na rust ging DWP op dezelfde voet verder. De ploeg van captain Jolle voetbalde bij vlagen prima en kwamen tot grote kansen. Echter werden de kansen keer op keer niet benut. Over. Naast. Keeper. Aluminium. De Snekers loerden op de counter en een tweetal uitbraken werden wel verzilverd door de Waterpoort Boys: 4-1. Uiteindelijk wist Johannes in de slotfase met een leep balletje alsnog tot scoren te komen: 4-2. Een jammerlijk verlies. Volgende week mag DWP op bezoek bij CVVO in Lemmer.