...
76'

Mannen zaterdag, 3, 4e klasse I

26 november 2016 14:30

Met goede moed ging DWP 3 op bezoek bij het tweede elftal van Ens. Waar in Friesland nog het zonnetje scheen, daar was het in de Noordoostpolder zeer fris. Uiteindelijk was het vertoonde spel ook niet verwarmend, want de manschappen van coaches Haringsma en Hulzebos kregen klop met 4-1.

Ens kwam goed uit de startblokken en na vijf minuten lag de bal al achter doelman Joerie. De DWP’ers rechtten de rug en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Johannes was dichtbij, maar zijn stift ging over de keeper maar ook net langs de verkeerde kant van de paal. Op slag van rust werd het 2-0 voor Ens door een benutte strafschop. Na rust ging DWP op jacht naar de aansluitingstreffer. De groen-witte brigade drong aan, er kwamen kansen en na een kwartier spelen maakte Johannes 2-1. Daarna hing de 2-2 in de lucht, maar viel het doelpunt aan de andere kant. Binnen een paar minuten maakte Ens de derde en vierde treffer en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Een jammerlijk verlies. Komende zaterdag mag het team van DWP 3 opnieuw op zoek naar punten in de thuiswedstrijd tegen Creil.