...
81'

Mannen zaterdag, 3, 4e klasse I

17 september 2016 14:30

De lange reis naar Genemuiden was er eentje om snel te vergeten. Of anders gezegd; dat was een wedstrijd waar we lering uit moeten trekken. Met maar liefst 8-1 verlies keerde het team van DWP 3 naar huis. Het achtste elftal van de plaatselijke sportclub was een maatje te groot.

Al vroeg in de wedstrijd bleek dat het een lastige wedstrijd ging worden. Al binnen een paar minuten keek het team van coaches Haringsma en Hulzebos tegen een achterstand aan. De tegendoelpunten vielen als rijpe appelen, waarbij elke kans een doelpunt opleverde. Dapper bleven de DWP’ers de aanval zoeken en creerden ook prima kansen, echter was het vizier niet altijd juist afgesteld. Gauke zorgde er vlak voor rust voor dat DWP in ieder geval op het scorebord kwam te staan. De ruststand was 4-1.
Niet alleen het scorebord werd beschreven, maar ook het kaartenboekje van de scheidsrechter. Dat ondervond onder andere Rintje, die na een uur spelen met twee keer geel het kunstgrasveld mocht verlaten. Ook Niels zijn naam werd geschreven in het bonnenboekje. Tussen het kaartenfestijn door scoorde Genemuiden er nog een paar, met als uiteindelijke eindstand: 8-1.