Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 03

28 maart 2015 12:25

Scheidsrechter

J.Visser.

Hoi. SVN is op bezoek geweest bij DWP 3. Dit wedstrijdverslag begint vanaf de tweede helft, omdat de razende reporter in de eerste helft out ging wegens een bal in het gezicht. De reportage over de eerste helft gaat dus in dit verslag voorbij. Van horen en zeggen blijkt dat Wierda met een weergaloze schijnbeweging de keeper het bos in stuurde en 1-0 maakte, en even later SVN de gelijkmaker. De thee werd met 1-1 tussenstand genuttigd.

Zo. DWP 3 begon furieus aan de tweede helft. Binnen tien minuten zette Wierda met twee goals zijn ploeg op 3-1. Daarna waren de kansen aanwezig om er 4-1 van te maken, maar dat lukte helaas niet. SVN rook daardoor zijn kans en zette telkens meer druk op de defensie van de Sint Jutters. Eerst redde Joerie in een één tegen één situatie knap, maar even later had hij geen antwoord op de 3-2. DWP 3 leek aangeslagen en kon geen vuist meer maken. De organisatie was weg, en daar maakte SVN in de slotfase dankbaar gebruik van. Een klutsbal kwam bij toeval voor een SVN’er, en de 3-3 was een feit. Het eerste puntverlies van DWP 3 in Sint Jut. Aanstaande zaterdag tijd voor revanche op bezoek bij Meppel!