Datum

23 augustus 2014

Accommodatie

Onbekend

De eerste wedstrijd van het seizoen 2014/2015 is voor DWP 3 de bekerwedstrijd tegen SC Joure 3. Na de degradatie van vorig jaar, richt het derde zich nu op de dubbel.

Het prima veld in Joure waar zaterdagmiddag wordt gespeeld, is ideaal voor technische tikkitakkaploegen zoals DWP 3. Niet vreemd dat de bezoekers dan ook op voorsprong komen en in het eerste bedrijf maar liefst vijf doelpunten maken. Een doelpuntenproductie die te vergelijken is met de gehele productie van vorig seizoen.

Toch zijn de Jousters ook in het eerste bedrijf een aantal maal dicht bij een treffer, maar door uitstekend verdedigingswerk van Jolle, Jordy, Billy maar toch vooral Wout blijft de schade beperkt tot een tegengoal. De bezoekers smullen in de eerste helft van de wonderschone doelpunten van Elmer, Roel, Bernd en Jolle. De Jousters worden door DWP 3 op een masterclass domineren en hogeschoolvoetbal getrakteerd.

De Jousters letten goed op en hebben flink wat opgestoken van de masterclass, zo blijkt kort na het begin van de tweede helft. De bezoekers starten furieus en zij vinden maar liefst drie keer het net. Gelukkig weet DWP 3 de treffersproductie van de eerste helft te kopieëren en staat er na 90 minuten een 4-10 eindstand op het scorebord.

DWP 3 is door de loodzware trainingen van Bijker een fitte en geweldig combinerend sterrenteam geworden, waar elke ploeg rekening mee moet houden. Al drie maanden is DWP 3 ongeslagen en dit hele seizoen is zelfs nog geen enkel duel verloren. Een prestatie van formaat.

Woensdag ontvangt de ploeg op Sportpark de Grie de mannen van Oudehaske 3.

Doelpunten: Elmer 4x, Gauke 2x, Billy, Jolle, Bernd en Roel.