DWP VR1

Assist: Iris Melein

Groep 3 01

20 april 2019 12:45

Vol goede moed ging de vrouwen selectie van DWP aangevuld met supporters in de bus naar Beilen. Bij het begin van de wedstrijd waren er veel supporters ook nog op eigen gelegenheid naar sportpark Noord-West gekomen zodat het lekker druk was aan de lijn. Onbewust zorgde dit toch wel voor extra spanning. Beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd met kansen aan beide kanten. Na twintig minuten opende Doutzen de score. Wederom kansen aan beide kanten maar door goede reddingen van Bianca bleef de stand 0-1. Een tegen doelpunt werd vlak voor rust, op advies van Mindert, afgekeurd wegens buitenspel.
In de tweede helft nam de druk op DWP toe en kreeg Beilen prima kansen. Op de counter kregen wij ook nog een paar prima kansen die werden gestuit door de keeper. De winst was binnen dachten wij bij DWP toen Iris de 0-2 maakte. Na een twijfelend gebaar en een knikje van, de verder prima fuitende scheidsrechter, naar de grensrechter stak deze daarna de vlag omhoog voor buitenspel zodat deze goal werd afgekeurd. Uiteraard waren de DWP-supporters die achter de grensrechter op één lijn stonden het hiermee niet eens. In de laatse minuut kreeg Beilen een vrije trrap net buiten de zestien. Met een schitterende boogbal over Bianca was het, net voor het einde, 1-1- wat betekende stafschoppen. We kwamen nog terug tot 3-3 maar toen was het over. Jammer dit was best even slikken. We hadden ook liever naar de finale gegaan maar moeten trost zijn dat we zover zijn gekomen. De teleurstelling waren we snel vergeten met een toch uitbundige feestemming in de bus. Alle supporters bedankt voor jullie komst en ondersteuning. We kunen ons nu geheel richten op de competitie. Foto's wedstrijd met dank aan Jannie die dit voor de eerste keer deed. Onder de 0-2 van Iris