Datum

15 november 2014

Accommodatie

Onbekend

Onder het genot van een zachte motregen heeft DWP 3 een goede zege geboekt op koploper Genemuiden 8: 3-1. De bezoekers waren nog zonder puntverlies deze competitie, maar vonden in DWP 3 toch hun Waterloo. Onder aanvoering van de bij vlagen ongrijpbare Jeroen, die twee doelpunten en een assist op zijn naam schreef, zegevierde DWP 3. Tijdens het eerste fluitsignaal stonden er 22 spelers in het veld. Dat was eigenlijk ook het enige moment dat er 22 spelers in het veld stonden. De wedstrijd stond bol van irritaties en hard spel, wat de nodige gele kaarten en de daarbijhorende tien minuten tijdstraf, opleverde. Wat dat betreft was het meer een ijshockeywedstrijd dan een voetbalwedstrijd. In de eerste helft kwam DWP 3 via Jeroen op voorsprong. De spits rondde een prima aanval af. Dat hij daarna verzuimde om voor leeg doel zijn ploeg op 2-0 te zetten, werd hem in de tweede helft vergeven toen hij de wedstrijd besliste. Nog voor rust was Bernd ook uiterst koel oog in oog met de Genemuidense doelman. De uitstekend keepende Joerie moest helaas één keer vissen voor rust, zodat de thee met een 2-1 voorsprong werd genuttigd. De tweede helft bracht weer volop strijd, zoals vooraf door coaches Haringsma en Hulzebox professioneel op een whiteboard was geschreven. De gele kaarten vlogen over en weer, maar tussen alle gele prenten door, scoorde Jeroen zijn tweede van de middag en besliste daarmee de wedstrijd: 3-1. Joerie ranselde her en der nog een paar ballen uit de kruising, waardoor de overwinning niet meer in gevaar kwam.