DWP D1 wint toernooi bij Heerenveense Boys

3 juni 2011 22:39

Een drukbezet toernooi op Sportpark de Akkers bracht toch de grote wisselbeker in Sintjohannesga. Er werd gespeeld in drie poules waarin later de drie winnaars van elke poule onderling nog mochten uitmaken wie de kampioen zou worden. DWP startte in poule A op het hoofdveld tegen Heerenveense Boys D2. Er werd tegen De Boys gewonnen met 2-0, de twee andere wedstrijden werd gelijk gespeeld tegen Aengwirden D1 en Blauwwit’34 D2, tweemaal 0-0. Maar het was spannend in deze poule met veel gelijke spelen zodat DWP uiteindelijk met 5 punten poule winnaar werd. De andere drie teams hadden allen 4 punten zodat deze teams net te kort kwamen om verder te gaan. DWP moest het opnemen tegen Heerenveense Boys D3 en D4, beide wedstrijden werden terecht gewonnen met 1-0 zodat de toernooi winst een feit was. Een grote wisselbeker en een kleine beker werden mee genomen naar Sintjohannesga, de vreugde was groot bij de heren van De Wite Peal. Zeker een mooie afsluiting van het seizoen voor dit team.