DWP C1 zorgt voor verrassing in Bolsward.

16 april 2011 22:33

De C1 moest aantreden in de uitwedstrijd tegen de nummer 2 uit de competitie. Een zware opgave voor de nummer 6 uit deze competitie. DWP die de laatste weken wat tegenviel behaalden een prima zege. Een overwinning wat zeker op voorhand niet verwacht werd, want thuis eerder dit seizoen werd er nog kansloos verloren tegen deze tegenstander. De groen witten uit Sintjohannesga wisten pas de tweede helft toe te slaan. Bij rust stond het nog 1-0 voor RES C1 uit Bolward, de tweede helft een sterk DWP. En 20 minuten voor tijd wist DWP de 1-0 om te buigen naar een 1-2 overwinning. Voorhoede speler Wilco Jager werd matchwinnaar hij scoorde beide goals, maar dit resultaat was de verdienste van dit team die de hele wedstrijd de wil hadden om te winnen. Lees verslag bij DWP C1.