DWP 1 uitgeschakelt in beker.

22 november 2008 16:44

DWP 1 speelde zaterdag 22 november thuis de bekerwedstrijd tegen vv Dokkum. In de winterse buien was het koud en kil langs de lijn. DWP ging de eerste helft nog aardig mee met Dokkum. In de eerste helft kwam Dokkum wel op voorsprong, de ruststand was 0-1. De tweede helft was DWP de eerste 20 minuten beter maar verzuimde om te scoren zodat niet de 1-1 werd gemaakt. De laatste 25 minuten waren voor de gasten. De mannen uit het noorden van Friesland, scoorden nog vier keer. DWP nam risico's om toch nog de 1-1 te maken. Zodoende ontstond er meer ruimte voor Dokkum zodat ze het perfekt uitspeelden en er een einduitslag van 0-5 op het bord kwam. Helaas was Dokkum een klein matje te groot voor DWP. DWP ligt nu uit de beker en kan zich weer volledig op de competitie richten.