DWP pakt winst in blessuretijd

12 december 2009 22:07

Wolvega: veel publiek was er mee gekomen uit het tweelingdorp Sintjohannesga/Rotsterhaule, om de koploper te steunen natuurlijk. DWP had het zeker niet makkelijk tegen Wolvega. En in de eerste helft was Wolvega de toch iets betere ploeg. De eerste helft kreeg Wolvega twee beste kansen in de beginfase, maar doelman Jos Knol rede sterk en hield zijn team in de wedstrijd. Daarna kregen beide teams weinig kansen en was het rommelig. Veel balverlies van beide partijen was het spelbeeld. Maar 20 minuten voor het einde begon DWP weer wat ouderwets te combineren en werd het gevaarlijker. Wolvega daar integen probeerde het nog wel, alleen stond de DWP achterhoede sterk te verdedigen. De wedstrijd zou op een 0-0 stand uitdraaien leek het? Maar een gevaarlijke aanval ruim in blessure tijd, zorgde toch nog voor de overwinning. René Hulzebos schoot de bal prachtig in, zodat de enigste beste kans ook direkt werd benut. DWP liet ook zien in een mindere wedstrijd een waardige koploper te zijn. Kortom 3 prachtige punten zodat DWP bovenaan blijft staan in de vierde klasse A. Op de foto kramp van een Wolvega speler.