Feitze pupil van de week

7 april 2024 12:15

Feitze Maat spelend in DWP JO9-1 was pupil van de week bij de wedstrijd DWP 1 tegen Balk 1

Voor de wedstrijd ging hij op de foto met keeper Volken Huisman. Hij zag de eerste helft een geweldige vrije trap van Anton in de kruising belanden en een wat gelijk opgaande wedstrijd. Na de rust drong Balk sterk aan en na paal en lat was het in de 75e minuut raak (1-1). DWP hoopte nog op een puntje maar in de 84e minuut was het wedewrom raak en won Balk, qua veldspel terecht met 1-2. Onze bijzondere dank gaat nog uit naar de BALSPONSOR Harry Kramer van Bouwbedijrf Kramer uit Harich, een leuk initiatief. Meer foto van Feitze