DWP 1 tegen IJVC 1 eindigde in 1-1

8 februari 2024 15:45

De eerste competitiewedstrijd na de winterstop voor beide teams.

Doordat de weersomstandigheden niet optimaal waren was er weinig trainingsarbeid en oefenwedstrijden gespeeld. Een wedstrijd waar vele duels op het middenveld werden uitgevochten, beide teams waren aan elkaar gewaagd. De echte eerste kans kwam van DWP in de 19e minuut. Een lange uittrap van Volken belande achter de laatste linie van IJVC waar Age wel raadt mee wist en beheerst scoorde. De wedstrijd kabbelde daarna verder zonder echte bijzonderheden tot de 80e minuut. Volken had voorin iemand geblesseerd op de grond zien liggen en wilde de bal uitspelen, maar tegelijkertijd twijfelde hij ook. De speler van IJVC gaf vol druk en Volken verslikte zich en was genoodzaakt een penalty weg te geven. De 1-1 werd prima ingeschoten. Achterin gaf DWP weinig kansen weg maar een gelijkspel was een terechte uitslag wat betreft veldverhouding. Komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Nijland 1 om 14:30 uur. Daarna snel naar de kantine, verkleden en .... CARNAVAL. Meer wedstrijdfoto's in de Fotogalerij.