Eerste wedstrijd DWP JO10-1 na de winterstop

29 januari 2024 14:30

Het was nog fris toen de JO10 zaterdagmorgen naar Emmeloord afreisde voor hun eerste wedstrijd na de winterstop.

De JO10-1 van SC Emmeloord was de tegenstander.

De wedstrijd begon goed, met de openingstreffer van Lucas. Emmeloord maakte vlot gelijk en daarna ging de wedstijd gelijk op. Beide ploegen ontliepen elkaar amper en het bleef spannend tot de laatste minuten. Emmeloord kwam voor en DWP gaf alles om de gelijkmaker te maken, daardoor kwamen er meer ruimtes en scoorde Emmeloord in de laatste minuut de 9-7. De jongens van leider Ytzen Faber hebben dapper gestreden en lieten mooi samenspel zien met vlotte combinaties. Dat geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd tegen Tonego op ons eigen sportpark De Grie.