DWP 1 verliest in matig duel

31 oktober 2009 17:25

Lemmer: de nummer 1 en 2 troffen elkaar, beide teams begonnen aftastend aan de wedstrijd. Ze speelden beiden afwachtend voetbal. Aan het spel was duidelijk te zien dat ze aan elkaar gewaagd waren. Maar gezien de hele wedstrijd had CVVO de betere kansen. In de eerste helft bleef het 0-0, wat zeker de verhouding was. Na rust toch een wat sterker CVVO, die meer duels wonnen. Ook kwam DWP goed weg toen CVVO de lat raakte. Daarna was het DWP die beter begon te voetballen, het leek er zelfs even op dat DWP de winst nog zou gaan pakken. Je zult het zien DWP werd gevaarlijker maar prompt viel de tegengoal. Na deze 1-0 was er nog 10 minuten te spelen, DWP kwam niet meer tot kansen zodat het de eerste nederlaag van het seizoen werd. Geen schande voor De Wite Peal, volgende week tegen Tonego moeten de punten weer gepakt worden. Het geloof is er, en een mindere wedstrijd kan ook eens gebeuren. In ieder geval wilde het vandaag niet echt lukken, wat ook de verdienste was van de koploper uit Lemmer.