DWP verliest van SC Joure.

26 oktober 2008 11:19

Joure: DWP moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Sc joure. Na de bekerwinst op DESZ moest het vertrouwen groot zijn. Maar helaas werd niet het gewenste resultaat behaald. Sc joure was de betere ploeg maar ook DWP kreeg zeker kansen. Het werd vlak voor rust zelfs 1-0 voor de Joure dat was tevens de ruststand. Maar vlak na rust was het Jelle Hoekstra die alleen op de keeper kon aflopen, er werd buitenspel gegeven wat zeker het geval niet was, de goal werd onterrecht afgekeurd. Ook gaf de grensrechter van de Jouwer dat toe na de wedstrijd maar wat koop je ervoor was wel de 1-1 geweest. Ook Bernard Jager ging later alleen op de keeper af, weer buitenspel en weer was dat niet het geval. Zo werd het DWP niet gegund en werd het natuurlijk steeds moeilijker voetballen. De Joure werd nog wel een paar keer gevaarlijk en wisten nog de 2 en de 3-0 te maken, zodat DWP zonder DE punten weer richting Sintjut gingen. Maar goed aankomende zaterdag 1 november wacht DESZ uit Zwartsluis thuis, we hopen dan maar weer op een goed resultaat om toch weer iets naar de middenmoot te klimmen.