Net geen punt voor onze Dames tegen vv Creil

5 oktober 2009 22:42

Het sterk spelende damesteam van Creil zette al vroeg in de wedstrijd druk op onze groen-witte dames en liet op sportpark De Grie even zien dat ze een heel ander team waren dan de dames van De Weide vorige week. De stand na 45 minuten spelen was dan ook 0-3. Zo werden de dames van DWP er even op gewezen dat er in deze klasse toch iets beter voetbal gespeeld moest worden dan vorig seizoen. Dit bleek in de rust tot de dames te zijn doorgedrongen, want na rust werd er knap teruggeknokt tot 2-3! In de laatste minuten van de wedstrijd werden enkele kansen op een gelijkspel helaas niet benut en daardoor mocht de tegenstander niet met 1, maar met 3 punten terugkeren naar de polder. Lees het gehele verslag over deze wedstrijd bij de Teams > Senioren > Dames > Verslagen.