Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Nacompetitie Marum - DWP

22 mei 2016 12:45

Vol goede moed reisden 2 bussen gisteren naar Marum voor de nacompetitie wedstrijd DWP 1 tegen Marum 1.

Na een 0-1 ruststand voor De Wite Peal pakten de mannen van Marum de zaken goed aan en namen ze het initiatief wat resulteerde in een terechte 1-1. Tot slot nog een hectische minuut Anton kopte de 1-2 binnen maar die werd door de scheidsrechter  afgekeurd wegens buitenstel. Binnen dezelfde minuut een tegenaanval waarbij Rudolf ongelukkig de bal in eigen doel werkte en zodoende een 2-1 achterstand in plaats van een 1-2 voorsprong.
Dinsdagavond de zaak om deze uitslag recht te trekken. De foto's van Jan Knijpstra.