Voetbal spektakel op de Grie !

3 december 2011 17:28

DWP 1 had vandaag de koploper op bezoek. Nu was ik helaas zelf niet aanwezig, mee met DWP 3, maar via Twitter kon ik mooi de wedstrijd volgen. Een aantal tweets verder stond het 0-2 voor Top 63. Een stand die misschien gezien de ranglijst een logische was. Maar talent Anton Holtrop bracht de stand weer terug naar 1-2 en later nog 2-2 na een goed benutte strafschop van Sjoerd Koopmans. Voor rust komt DWP zelfs nog op een voorsprong van 4-2 door doelpunten van Burghard Krombrink en Age Ellert van der Velde. Na de rust drukte DWP door naar 6-2 , beide doelpunten op naam van Age Ellert. DWP mist nog een strafschop , iets wat TOP 63 tot twee maal toe niet doet en terug komt op 6-4. Het word zelfs nog 6-5 maar de ploeg van Henk van Hes houd zich staande en verslaat de koploper in eigen huis. Een voortreffelijk prestatie!! (foto: Age Ellert trof 3x doel voor DWP) Met dank aan Twitter DWP voor de informatie