De senioren allemaal verlies!

10 maart 2012 23:58

DWP 1 verloor alweer een thuiswedstrijd en dit keer van DESZ. De gasten uit Zwartsluis maakten korte metten met ons vlaggenschip en zetten ons eerste elftal met 0-4 aan de kant. DWP 2 ontving vandaag de Waterpoort Boys en gingen ook ten onder. Er werd met 1-5 verloren van als 3de geklasseerde Snekers. DWP 3 maakten het helemaal bont om met 9-2 te verliezen in de derby tegen Oudehaske 3. Hiermee nam Oudehaske sportieve revanche voor de 7-1 verlies in de thuiswedstrijd in november. DWP DA1 met een zeer jonge ploeg kon ook geen vuist maken en verloor eigenlijk de wedstrijd in de eerste helft, na de rust lieten de dames een ander gezicht zien maar waren helaas niet sterk genoeg in de afwerking. De eindstand tegen de Flevo “Boys” werd 3-0. DWP 4 had vrij, hun wedstrijd werd afgelast: tegenstander EBC 2 kon niet genoeg spelers op de been krijgen en heeft zich uit de competitie terug getrokken Foto’s van de Dames en DWP 3 in het fotoalbum.