de Toppers van DWP D1 verslaan Oudehaske!

14 april 2012 12:08

DWP D1 speelde vandaag de derby tegen Oudehaske D2 en zoals al eerder aangegeven tevens een topper want in deze wedstrijd zou het gaan om de 1ste plaats .Oudehaske kwam aan als de koploper maar zou bij verlies deze positie moeten overdragen aan DWP. De wedstrijd startte met een snel doelpunt voor Oudehaske, direct in de eerste minuut stonden onze jongens en meisjes (D1 is een gemengd team) met 0-1 achter. Maar er werd orde op zaken gesteld en binnen 15 minuten werd de stand omgebogen naar 3-1. Oudehaske toonde veerkracht en kwam terug naar 3-2 maar toen de 4-2 voor DWP viel liet Oudehaske zich verder wegspelen en dat resulteerde naar een 10-2 overwinning en onze D1 kan vanaf vandaag de koppositie verdedigen. Keurig resultaat , gefeliciteerd !! ( FOTO: opvallend talent , Leonard) Veel foto’s in het fotoalbum hier beelden wedstrijd .