Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

DWP 3 gemakkelijke winst op Joure

21 april 2012 19:50

DWP 3 deed vandaag goede zaken. Sc Joure kwam op bezoek om hun 3de plaats te verdedigen gingen we vanuit. Maar binnen een kwartier was die illusie met de regen weggespoeld. 4-0 met de rust en een 2de helft waarin Joure niet meer liet zien waarom ze zo hoog geklasseerd staan en DWP mee ging in de slappe vertoning van de tegenstander en niet doordrukte. Eindstand 7-0 in een wedstrijd tussen de nummer 3 en 4. De 3de plaats blijft behouden voor Joure omdat ze de 18de een inhaal speelden tegen Nijland en wonnen met 1-7 Er zijn foto’s in het fotoalbum ondanks de koude regenbuien (foto: koude buien maakten foto's maken bijna onmogelijk)