DWP E4 KAMPIOEN!

25 mei 2013 17:25

We hebben weer een kampioen bij de club en dat is DWP E4. Een geweldige prestatie van onze jongens en meisjes Bij de club hing het spandoek al klaar om dit sterrenteam te ontvangen. Ze speelden vandaag hun laatste wedstrijd tegen Read Swart uit. De voorsprong op de nummer 2 CVVO was maar 2 punten, waarbij CVVO ook nog eens een beter doelsaldo had. Deze wedstrijd was daardoor ontzettend spannend; een gelijkspel was namelijk niet genoeg, er MOEST gewonnen worden. Met de nodige zenuwen werd aan de wedstrijd begonnen, en na 25 minuten spelen was het rust met een 1-1 stand op het bord. De E4 was er dus nog niet! Maar in de tweede helft hebben onze E4-pupillen prima hun best gedaan en met een tweede DWP-goal het kampioenschap veiliggesteld! Mochten er ouders, familie of anderen zijn die van deze wedstrijd foto's hebben gemaakt deel ze dan met iedereen en stuur ze op naar de webmasters. DWP E4, van harte gefeliciteerd!