DWP 1 pakt winst in Wolvega

21 februari 2009 22:30

Ons vlaggeschip dat het in de oefenreeks al geweldig deed pakte ook vandaag weer de winst. Vooral in de oefenreeks werden alle duels gewonnen. Alleen waren het vandaag de punten die tellen, iets wat natuurlijk belangrijker is. Fc Wolvega was de tegenstander. De eerste helft liet DWP 1 geweldig voetbal zien. Voor de rust was een 0-4 ook meer als terecht geweest. Maar helaas werden de kansen door DWP niet optimaal benut. Toch was het door een goede combinatie raak voor DWP. In de 33e minuut was het Martin Sietzema die goed doorging, vele tegenstanders dolde en de 0-1 in het net schoot. Verder was het een heen en weer gevecht van twee teams die voor de winst gingen. De rust was aangebroken en in de tweede helft probeerde Fc Wolvega het wel maar zonder succes ook omdat de DWP verdediging goed stond. Na goed spel van DWP werd het zelfs nog 0-2 door een mooie goal van Bernard Jager. Ook werd er de tweede helft nog rood getrokken door de scheidsrechter, na twee keer geel. Een speler van Fc Wolvega kon gaan douchen. Was dezelfde speler die wel de prachtige 1-2 voor Wolvega inschoot. We hopen nu op een goed vervolg, iets wat zeker moet kunnen. Foto: het DWP groot en klein legioen viert de overwinning!