DWP 1 moeizaam maar verdiend naar winst

9 februari 2013 17:51

Het was een spannende middag,al miste ik de eerste helft waarin DWP met 0-1 achter kwam tegen de gasten van Suameer. Het was volgens de supporters dan ook niet geweldig.De 2de helft was daarentegen wel anders, misschien niet geweldig voetbal maar wel een spannende 45 minuten waarin DWP domineerde. Vechtlust was er genoeg en daardoor ontstonden er ook kansen. Aan het einde 2de helft werd DWP daarvoor beloond met 2 doelpunten waardoor Suameer met lege handen kwam te staan. De eindstand van 2-1 was voor mij dan ook zeer zeker een terechte uitslag. Foto's van dit duel in het fotoalbum