Verdiende winst DWP

28 oktober 2012 8:05

In een doelpuntrijke wedstrijd versloeg DWP gisteren Workum met 5-3. Na een snelle 0-1 achterstand was het even schrikken maar DWP stelde vrij snel orde op zaken. Na deze 1-1 werd de score uitgebouwd naar 4-1 en leek de wedstrijd gespeeld. Maar voor de rust krijgt Workum nog een kans tot terugkomen in de wedstrijd, Atze Luinenburg krijgt rood omdat hij een doorgebroken speler vloert maar keeper Herman Heida stopt deze strafschop en DWP blijft op rozen zitten. In de 2de helft kom de winst niet meer in gevaar ondanks dat Workum nog 2x scoort. Een verdiende winst en hiermee blijft de koppositie in zicht. De periode titel ging naar DESZ uit Zwartsluis, zij versloegen Delfstrahuizen in een uitduel met 0-3. Proficiat!