Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Website profiel

Website profiel

Profiel pagina voorbeeld.

Website profiel

Als je geboortedatum zichtbaar is zal je ook in de lijst met jarigen verschijnen. Als het niet aan staat, zal je alleen te zien zijn in het blokje jarigen van de dag.

Je email adres staat standaard niet zichtbaar in het systeem. Dit email adres zal alleen gebruikt worden om door de vereniging belangrijke mailings te sturen. Voor nieuwsbrieven en Afgelastingen/Wedstrijdinformatie moet je apart inschrijven.
Als je dat leuk vindt kun je een beschrijving van jezelf aan de website laten toevoegen. Of misschien een leuke lijfspreuk?
(privé niet gedeelde informatie slechts club informatie)
(privé niet gedeelde informatie slechts club informatie)
Dit telefoon nummer komt op je profiel te staan als je dat invult. Dit kan handig zijn zodat je teamleden je kunnen bereiken. Let wel dit is dus voor iedereen zichtbaar op het internet.
Dit email adres komt op je profiel te staan als je dat invult. Dit kan handig zijn zodat je teamleden je kunnen bereiken. Let wel dit is dus voor iedereen zichtbaar op het internet. Wij stellen voor als je dat toch wilt, het ingevuld wordt met tekst ipv @ symbool. Dit om het voor automatische systemen zo moeilijk mogelijk te maken je email adres te pakken.

e.g. vvdwp [at] vvdwp [punt] nl
Je eigen pasfoto 62x82 pixels groot. Een groter bestand mag ook in dezelfde verhouding bijvoorbeeld 248x328 pixels. Als je dan je pasfoto aanklikt wordt hij groter weergegeven. Foto's moeten wel een herkenbaar zijn. Indien geen pasfoto geleverd worden 'snapshots' gemaakt van de teamfoto.
Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!