Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DWP Kledingbeurs

DWP Kledingbeurs

Kledingbeurs vv DWP

Hier ben jij (of je ouders) op het juiste adres voor spelers die DWP-kleding willen bestellen. De kledinglijn staat onder beheer van Yvonne Mienstra-Noppert en Jannie vd Werf. De kledinglijn bestaat o.a. uit: shirts, broeken, sokken, trainingspakken, coachjassen en sporttassen.Voor vragen contacteer de dames via: kledingbeurs@vvdwp.nl  of zie de Faq.

  • De vereniging stelt een wedstrijdtenue (shirt en broekje) ter beschikking aan de leden. Dit wedstrijdtenue is alleen te gebruiken bij wedstrijden en niet tijdens trainingen.
  • Sokken moeten zelf gekocht worden. Deze zijn verkrijgbaar via de dames van de kledingbeurs of via het kantine personeel.
  • Wedstrijdtenues kunnen worden geruild voor een grotere maat wanneer de kinderen eruit groeien.
  • De jaarlijkse verplichte kledingbijdrage voor alle spelende leden bedraagt € 18,- per seizoen. De kledingbijdrage wordt maandelijks los verrekend (€ 1,50). 
  • Trainingspakken zijn niet verplicht, maar als er toch een nieuw trainingspak moet komen, wilt u dan nadenken over een clubpak? Dat versterkt de teamgeest en uitstraling. Meer informatie is op te vragen bij de dames van de kledingbeurs.

Wasvoorschriften van het clubtenue.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!