Website - vv DWP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Website

Website

De webmasters of je team leider kan dat regelen, stuur ons een mooie pasfoto waar je mooi op staat. Die gaan we dan zo snel mogelijk op je profiel zetten. Zet in de email wel even je naam en in welk team je zit. Of vul het formulier in, dan gaan we er zo spoedig mogelijk mee aan de slag.

Formulier
Helaas kan je dat nog niet zelf doen, maar als je een leuk stukje schrijft kan de webmaster of je leider dat plaatsen. Als je ons een email stuurt met de tekst en je naam/team. Dan plaatsen we hem zo snel mogelijk. webmaster@vvdwp.nl Of vul het formulier in, dan gaan we er zo spoedig mogelijk mee aan de slag.

Formulier
Links onder aan de pagina staat de de tekst "inloggen". Als je daar op klikt ga je naar de login pagina. Hier kun je inloggen met het emailadres en wachtwoord dat je bij je registratie hebt aangemaakt.

Als je nog niet geregistreerd hebt dan druk je op registreren.


Als je dit formulier hebt ingevuld krijg je een email van het website systeem om je email adres en registratie te bevestigen.
Bevestig je email adres door op de link in deze email te klikken.

Hierna kun je inloggen.

Een nieuwsbericht kun alleen plaatsen als je toegang hebt tot het CMS. Via de webmasters kan hier een account voor aangemaakt worden. De instructie hoe je een nieuwsbericht plaatst vindt je <hier>.

Maar als je een leuk nieuwsitem hebt vul dan het formulier in. Dan zullen we je nieuwtje zo snel mogelijk plaatsen.

Formulier
Dat hebben we proberen samen te vatten in het document CMS Editor. Als er verder vragen zijn neem dan contact op met het webteam.
Een agenda item kun alleen plaatsen als je toegang hebt tot het CMS. Via de webmasters kan hier een account voor aangemaakt worden. De instructie hoe je een agenda item plaatst vindt je <hier>.

Of vul het formulier in en de webmasters zullen het zo snel mogelijk plaatsen.

Formulier
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!