47'
Assist: Jeen Willems

Mannen, 3, 4e klasse C

7 oktober 2017 14:45

Het was de dag waarvan je wist dat die een keer ging komen. Het nog ongeslagen DWP 3 werd op de eerste seizoensnederlaag getrakteerd. De uitgebalanceerde selectie van coaches Haringsma en Hulzebos kreeg op bezoek bij SC Joure 3 een flinke nederlaag te verwerken: 5-2.

Onder een heerlijke regenbui, een drassig veld en het modder tot aan de oksels waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen. Johannes prikte al in de eerste minuut de 0-1 in het netje. Helaas duurde deze voorsprong niet lang want een kwartier later stond het 2-1 voor de thuisclub. Ondanks dat DWP in de eerste helft niet minder was, bleek SC Joure zeer effectief en liep nog voor rust uit naar 4-1. Terwijl de DWP’ers er ook zomaar vier hadden kunnen maken.

In de tweede helft was SC Joure de bovenliggende partij en loerde DWP op de counter. SC Joure maakte 5-1 en tien minuten voor tijd brak Jeen door en voor de Jouster doelman gaf hij Johannes een niet te missen kans: 5-2.
Komende zaterdag ontvangt DWP op het eigen terrein het derde elftal van ONS Sneek.