Datum

8 november 2014

Accommodatie

Onbekend

De Wite Peal behaalt deze middag een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Workum. Hoewel DWP na een half uur op een 2-0 voorsprong staat, komt Workum terug en eindigt de wedstrijd in 2-2. Het is Workum dat deze middag het beste van het spel heeft, maar kan niet verhinderen dat de thuisclub na 9 minuten de leiding neemt. Een lange bal vanuit de verdediging brengt de bal bij Ewan Yska en uit zijn voorzet kopt Anton Holtrop de bal achter doelman Hessel Kuipers. Vier minuten later is het weer raak. Een bal in de diepte van Sjoerd Koopmans wordt opgepikt door Anton Holtrop en alleen voor de Workum doelman maakt hij de 2-0. Hierna dringt Workum aan en dit resulteert na een half uur tot de aansluitingstreffer. De bal wordt uit een vrije trap vanaf links door Jelmer Jellesma via een DWP verdediger binnen geschoten. Even later scoort Workum de gelijkmaker, wanneer slecht wegwerken van de DWP verdediging de bal bij Jurgen Buma brengt en hij passeert Volken Huisman, zodat de rust aanbreekt met 2-2. Na de thee komen er voor beide teams weinig kansen meer. Het spel speelt zich grotendeels op het middenveld af en zo eindigt deze wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.
Zaterdag 22 november speelt DWP de uitwedstrijd tegen Delfstrahuizen.