W.Toering.

Accommodatie

Onbekend

Met het einde van het seizoen in zicht moet DWP 3 nog alle zeilen bijzetten voor een gunstige eindrangschikking in de competitie. Met een waslijst aan afwezigen en geblesseerden kwamen coaches Haringsma en Hulzebos alsnog tot een selectie. Alhoewel daar enig kunst- en vliegwerk aan te pas moest komen.

Het begin van de wedstrijd was prima van DWP-zijde. Dennis werd in de openingsfase alleen voor de keeper gezet en de rappe aanvaller maakte het prima af: 1-0. Daarna kregen de DWP’ers nog kleine kansjes op een verdubbeling van de score, maar die bleef uit. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld waarin soms harde duels werden uitgevochten. Vlak voor het rustsignaal dook, door een onoplettendheid in de DWP defensie, een aanvaller van Ens voor Sake’s neus op en liet de DWP doelman kansloos: 1-1.

Na rust probeerde DWP uit alle macht weer op voorsprong te komen. De grootste kans was misschien wel voor invaller Herman, maar zijn linkerbeen haalde de trekker niet over. Even daarna ranselde Sake nog een schitterend afstandschot uit de kruising, maar was een paar minuten later kansloos tijdens een één-op-één. Ondanks dat Ens met tien man speelde door een gele kaart, counterden de bezoekers naar de voorsprong: 1-2. In de slotfase kopte Surf een hoekschop nog tegen de lat en was de nederlaag een feit. Een spijtig verlies, maar het mocht de pret van het teamfeestje later die middag en avond niet drukken. Komende zaterdag gaat het team op bezoek bij SC Joure.