Datum

18 februari 2017 14:15

Accommodatie

Onbekend

Na een lange winterstop waarin de selectie van DWP 3 de nodige extra trainingen heeft afgewerkt, inclusief een intensief trainingskamp in Tsjechië, heeft helaas geen drie punten opgeleverd in de eerste wedstrijd van 2017. Op bezoek bij Urk namen de gastheren de volle buit in ontvangst met een 3-1 overwinning.

Het thuisduel in Sint Jut werd eerder deze competitie met 5-2 gewonnen, en dus werd met enig vertrouwen toegewerkt naar het uitduel met het zevende elftal van Urk. De wedstrijd ging vanaf het begin gelijk op. Beide ploegen kregen kansen om de score te openen. Halverwege de eerste helft kwam Urk op voorsprong: 1-0. Kort daarna leek DWP 3 op gelijke hoogte te komen, maar tot twee keer toe stond de paal een zeker doelpunt in de weg.

De tweede helft werd slap begonnen door de manschappen van coaches Haringsma en Hulzebos. Binnen tien minuten stond er een tussenstand van 3-0 op het scorebord. Het groen-witte elftal wist dat er uit een ander vaatje getapt moest worden. De mouwen werden nog eens opgestroopt en de nodige kansen volgden. In de zeventigste minuut werkte Wierda een vrije trap van Gauke binnen: 3-1. De overige kansen waren helaas niet besteed aan de DWP’ers waardoor de verliespartij het resultaat werd. Onnodig gezien de kansenverhouding. Volgende week gaat de equipe op bezoek bij CVVO.