2 - 3

DWP 1

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

4 oktober 2014

In de uitwedstrijd zaterdag tegen Bant maakte De Wite Peal het zichzelf moeilijk. Gezien het aantal kansen had er een ruime overwinning in gezeten, maar met name Anton Holtrop kon het doel niet vinden.
DWP kwam goed uit de startblokken en was met name de eerste 20 minuten heer en meester. Dit resulteerde in de 15e minuut tot het eerste doelpunt, wanneer uit een voorzet van Martin Sietzema de bal wordt binnengeschoten door René Hulzebos. Twee minuten later is Anton Holtrop dichtbij het tweede doelpunt, maar zijn schot wordt gestopt door de doelman. In de 24e minuut is het weer Anton Holtrop die een grote kans krijgt, maar hij stuit wederom op de doelman. Nog geen minuut later rondt Bernard Jager een voorzet van Martin Sietzema doeltreffend af en komt DWP op een 0-2 voorsprong. Hierna wordt het spel van DWP minder en wordt Bant, na enkele omzettingen, sterker en krijgt meer vat op de wedstrijd. Dit resulteert in de 40e minuut tot de 1-2. Uit een voorzet vanaf rechts schiet Stefan Kramer de bal achter Volken Huisman. Vlak voor rust krijgt Anton Holtrop weer een grote kans, maar alleen voor de keeper schiet hij de bal in handen van de Bant keeper. Vlak na rust komt DWP op 1-3. Bernard Jager maakt zijn tweede deze middag. Lang staat dit niet op het scorebord, twee minuten na de 1-3 maakt Johan Kramer de aansluitingstreffer. Hierna redt de DWP doelman nogmaals door een afstandsschot tot corner te verwerken. De grootste kans is in de slotfase nog weer voor Anton Holtrop, maar alleen voor de keeper schiet hij naast.
Komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen Waterpoort Boys.