...
83'

Mannen zaterdag, 3, 4e klasse I

25 februari 2017 13:20

Een regenachtige zaterdag in februari en een uitwedstrijd naar CVVO 3 voor DWP 3. Op voorhand een lastige wedstrijd, aangezien de editie in Sint Jut eerder dit seizoen met 1-4 verloren ging. De technische staf van DWP 3 had vooraf een luxe probleem, want op papier hadden de coaches Haringsma en Hulzebos een selectie van 17 man.

De groen-witte formatie startte niet goed tegen de Lemsters. Na een half uur spelen keek DWP 3 tegen een 2-0 achterstand aan. De thuisploeg combineerde gemakkelijk. Pas na de tweede treffer pakten de bezoekers steeds meer het initiatief en kwamen gevaarlijk voor het doel van CVVO, maar grote kansen leverde dat nog niet op.
In de rust werden de puntjes op de i gezet, en na de theepauze stond er een heel ander DWP 3. De Lemsters kwamen eigenlijk niet meer van hun eigen helft en het team van Haringsma en Hulzebos combineerde er lustig op los. Na een kwartier spelen in de tweede helft zorgde Kerkie voor de aansluitingstreffer: 2-1. DWP 3 drukte daarna door en de mogelijkheden op de gelijkmaker kwamen. Tot plotseling een pijlsnelle counter van CVVO de 3-1 opleverde. Ondanks die tegentreffer bleef DWP 3 zoeken naar doelpunten. Die kwam er ook tien minuten voor tijd. Een vrije trap van Johannes zeilde in één keer binnen: 3-2. In de slotfase kreeg diezelfde Johannes nog dé kans om een verdiend punt uit het vuur te slepen, maar helaas zag hij zijn inzet via een kraanvogel-trap over het CVVO-doel verdwijnen. Zuur puntverlies na een uitstekende tweede helft van DWP.