DWP 3

Mannen zaterdag, 3, 4e klasse I

1 oktober 2016 14:30

Even was er de twijfel of de uitwedstrijd naar Balk 3 wel door kon gaan. Wegens een brand in het complex van Balk bleek de elektriciteit flink aangetast wat zo zijn weerslag had op het licht in de kleedkamer en de temperatuur van de douches. Dit schrok het derde elftal van DWP 3 niet af, en vol goede moed reizen de mannen van coaches Haringsma en Hulzebos af naar het pittoreske Balk.

Ondanks dat het goed vertoeven was in de gloedjenieuwe auto van JY – en  JY en Johannes onder de indruk waren van een huppelende dame in Lemmer – moest er ook gepresteerd worden op het veld.  De groen-witte brigade kwam matig uit de startblokken. Een hoekschop werd al na vijf minuten gepromoveerd tot doelpunt, en zo keek DWP tegen een achterstand aan. Gauke liep na een kwartier een voorzet binnen, maar vervolgens kwam Balk toch nog een keer langzij: 2-1. Dat was tevens de ruststand.

Na rust zette DWP 3 meer druk op Balk en bracht Johannes de 2-2 al snel op het scorebord. Halverwege de tweede helft bracht Surf met een rake kopbal uit een hoekschop de stand op 2-3. Het slotakkoord kwam van Jeroen, die geklungel in de Balkster defensie afstrafte: 2-4. Een goede overwinning voor de formatie uit Sintjohannesga.