Mannen zaterdag, 3, 4e klasse I

24 september 2016 12:45

Scheidsrechter

J. Visser

In de derde wedstrijd van de competitie heeft DWP 3 eindelijk punten kunnen bijschrijven. De eerste twee wedstrijden bleken voor de mannen van coaches Haringsma en Hulzebos een lastige opgave. Twee grote verliespartijen (4-1 en 8-1) rijker, zorgde voor een getergd elftal dat tegen Urk 7 gebrand was op winst.

Op het eigen veld startte DWP 3 goed. Met verzorgd voetbal greep de thuisploeg het initiatief. Dat leidde na een kwartier spelen de verdiende openingstreffer op. Oane Wierda zorgde voor 1-0. Nog voor rust verdubbelde Johannes de score.
Na rust ging het doelpuntenfestijn verder. Eerst maakte Gauke de 3-0, waarna Johannes na een uur spelen de 4-0 maakte. Vervolgens lieten de DWP’ers de touwtjes ietwat vieren en maakte Urk er nog 4-2 van. Het slotakkoord was voor Jan, die de strafschop vijf minuten voor tijd verzilverde: 5-2. De volgende tegenstander is Balk 3 uit Balk.