Scheidsrechter

Boer, RK

Accommodatie

Onbekend

Het kan verkeren in de voetballerij. Zo start je na de winterstop met 4 overwinningen op rij en pak je de tweede periode en zo verlies je daarna 5 wedstrijden op rij en sta je met 0 punten onderaan in de 3e periode. Dit overkomt DWP de tweede seizoenshelft. Ook zaterdag werd de thuisploeg door NOK getrakteerd op een nederlaag. De wedstrijd was na de eerste helft eigenlijk al gespeeld, NOK stond met 0-2 voor en DWP schiep zich weinig kansen.

NOK was deze wedstrijd feller en speelde beter. Reeds in de 1e minuut was NOK gevaarlijk, maar de kans eindigde in een hoekschop. Even later was Remco Andela dichtbij een doelpunt, maar zijn schot werd geblokt door Jelmer Bos. De volgende aanval was wel raak. Op links mocht Henk Akkerman oprukken naar het doel en vanaf de rand van het strafschopgebied scooorde hij de 0-1. Nauwelijks tien minuten later draaide de vrijstaande Frank Witteveen het strafschopgebied binnen en de bal verdween uit zijn schot, via de rug van een verdediger, achter doelman Volken Huisman. DWP stelde hier weinig tegenover. Kopballen van Rene Hulzebos en Martin Sietzema verdwenen naast het NOK doel. In de tweede helft begint de thuisploeg agressiever en drukt NOK terug. Maar al deze inspanningen leveren weinig tot geen kansen op. Het is NOK die in de 50e minuut de wedstrijd definitief in het slot gooit doordat Sven Schram de bal uit een voorzet van links binnentikt. DWP probeert hierna nog van alles, maar is niet in staat enig gevaar te stichten en zo eindigt deze wedstrijd in een verdiende overwinning voor NOK.

Volgende wedstrijd Mulier-DWP op 23 mrt.a.s.