Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

30 januari 2016 14:30

Scheidsrechter

Obbink, S.

Op een, ondanks de vele regen, goed bespeelbaar veld vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Waterpoort Boys. De heenwedstrijd eindigde vorig jaar na een tumultueuze wedstrijd in een 4-4 gelijkspel, maar van een aantrekkelijke wedstrijd is deze middag geen sprake. Beide ploegen krijgen weinig kansen en voor het publiek is er weinig te genieten. WPB krijgt al na een vijftal minuten de eerste kans. Een vrije trap van René Cnossen wordt door doelman Volken Huisman niet goed verwerkt en de bal belandt voor de voeten van Robert Minks, maar deze schiet de bal hoog over het DWP doel. Hierna golft het spel op en neer maar veel levert het niet op. In de 22e minuut is DWP gevaarlijk middels een afstandsschot van Joran Veenstra, maar de doelman van WPB stopt de bal. Hierna krijgen de gasten een tweetal vrije trappen op rij dichtbij het DWP doel, maar ook deze blijven zonder resultaat. In de 33e minuut een vrije trap voor DWP. De bal wordt gespeelt op Anton Holtrop en uit zijn voorzet vanaf de linkerkant scoort de voor zijn man komende Bernard Jager in twee keer. Ook in de tweede helft blijft er weinig te genieten, al probeert WPB met man en macht de aansluittreffer te maken. Tot veel kansen leidt dit echter niet, al is Jacob Verwer na een voorzet van rechts dichtbij een doelpunt, maar Volken Huisman stopt de bal en zo eindigt deze wedstrijd in een 1-0 overwinning voor De Wite Peal.