Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

17 oktober 2015 14:30

Scheidsrechter

Tuinen, A. van

DWP begon de wedstrijd voortvarend maar verzandde al snel in het spelen van de lange bal. Dit was voor Oeverzwaluwen een unieke kans om vanuit de tweede bal hun aanval op te zetten, waarbij al snel bleek dat deze ploeg elkaar snel en goed wist te vinden.

De eerste kansen waren voor DWP maar konden jammer genoeg niet omgezet worden in doelpunten.

Na een half uur spelen viel uit een zeer rommelige situatie en slecht uitverdedigen door de  DWP-verdediging  de eerste en naar later bleek de enige goal van de wedstrijd, Jesper de Vries strafte het gerommel af en scoorde de 0-1. Thijs Vaartjes werd in de 40e minuut vervangen door Erwin Roffel en moest geblesseerd de kleedkamer opzoeken.

In de tweede helft werd duidelijk dat een gelijkspel, waarop gehoopt werd door het publiek geen goede weerspiegeling zou zijn van deze wedstrijd. Ewan Yska verving Sjoerd Koopmans na een twintig minuten spelen en vlak voor het einde van de wedstrijd verliet Martin Sietzema het veld en werd vervangen door Wilco Jager.

DWP zal om aansluiting te houden bij de kopgroep de volgende wedstrijd uit tegen Oudehaske moeten omzetten in winst.