Dip voor 35+? - vv DWP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dip voor 35+?

Dip voor 35+?

Delfstrahuizen 35+1

1 - 0

DWP 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 10

Datum

24 april 2015 20:40

Accommodatie

Onbekend

Vrijdagavond 24 april was het weer zover, de 3e  speelronde van het 35+ team. Nadat de spelersbus niet op kwam dagen en Klaas H. vooruit hadden gestuurd om het veld te testen , konden we met 7 spelers en 2 begeleiders vertrekken naar Delfstrahuizen. (hetpaste in 2 auto, s)

De eerste wedstrijd was net als voorgaande keren tegen V.W.C.

Eerst moest er een opstelling gemaakt worden , maar met een beperkt aantal spelers was dit snel klaar, Harrie in het doel ,vanwege een keepersprobleem, Jan V. Jan D.Rene de J.Wim v/d M. Klaas H. en Johan D. in de spits, Henk V. begon op de bank wegens een “trainingsachterstand”.

Net als de voorgaande verslagen begonnen we weer goed, de kansen waren weer aan beide zijden, totdat Klaas H. een zeldzame opvlieging kreeg en de bal bij de tegenstander in het net schoot, hierdoor was onze verdediging zo onder de indruk dat V.W.C twee keer tegen scoorde. Eindstand 1-2

 

De tweede wedstrijd was tegen Read Swart, na een rustig begin was het Wim met een, ik mag wel zeggen, Messi actie “Darrie”bereikte, maar de bal belandde in schoonheid op de lat.

Ook bij deze wedstrijd was de verdediging zo onder indruk van deze actie, dat er een gaatje viel en Read Swart tot scoren kwam.

Eindstand 0-1

 

De laatste wedstrijd was tegen Delfstrahuizen, hun thuiswedstrijd, bij deze wedstrijd stond Jan D. in de spits, dat was te merken ook, Hoeveel kansen moet je krijgen om te scoren, veel kansen 0 doelpunten. Jan ons advies is niet weer in de spits, maar weer lekker in de verdediging.

In tegenstelling met Delfstrahuizen 1 kans,1 doelpunt

Eindstand 0-1

 

Na het gebruikelijke hapje en drankje was het rond een uur of 11 weer tijd om met de “hele stoet”naar huis te gaan

 

“de mol"

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!