0 - 3

Delfstrahuizen 35+1

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 10

10 april 2015 20:40

Afgelopen vrijdagavond 10 april jl. was het eindelijk dan weer zover, nadat de `terreinknecht, koffiezetter en ontvangstcomité`het materiaal had klaargemaakt kon er weer gevoetbald worden door de 35+ teams uit Munnekeburen, Delfstrahuizen, De Knipe en ons goed “getrainde”team. De eerste wedstrijd was net als de vorige keer tegen V.W.C., het leidersduo (b.z.b en “de mol”) hadden een defensieve opstelling gemaakt waardoor we op het middenveld de tegenstander beter onder druk konden zetten, ( deze zin is wel een duidelijk voorbeeld van een voetballiga) maar dit bleek toch een oplossing te zijn, er waren voldoende kansen aan beide zijden, maar door het goede keeperswerk van “de terminator”bleven we overeind. Met nog een paar minuten te gaan kwam de bal bij Peter “vanaf zijn mobiel”Dikkerboom en met de keeper in zijn rug de bal aan nam en daarna fraai afrondde. Eindstand 1-0

De tweede wedstrijd was tegen Delfstrahuizen, ook hier begonnen we weer met dezelfde opstelling als de eerste wedstrijd. Ook deze strijd ging heen en weer, totdat er een corner kwam voor Delfstrahuizen, een er een speler van hem vrij kon inkoppen 0-1. Een paar minuten later weer een corner voor de tegenstander en weer staat dezelfde speler op precies dezelfde plaats om de bal op precies dezelfde manier in te koppen 0-2 , daarna gingen onze koppies nog meer hangen en viel er nog een tegendoelpunt. Eindstand 0-3

De laatste wedstrijd was tegen Read Swart, ook een lastige tegenstander, volgens een hele trouwe supporteren oud speler moest deze wedstrijd maar in het AC MILAAN systeem gespeeld worden, maar nu ook weer een wedstrijd met veel kansen en weinig resultaat. Door communicatie en kansen niet afmaken, speel je de tegenstander de mogelijkheden wel in de kaart, waardoor de eindstand hier 0-2 werd.

Nadat de schermer inviel en iedereen gedoucht had, kon de beruchte 3e helft beginnen, met als verrassing onze eigen dorpsburgemeester J. Hoogstein, hij was toch weer gevraagd door Hotze v/d Togt voor het rad van fortuin. Na een praatje en rondje draaien vertrok de burgemeester en was het weer uit met de pret.

P.s weer een verhaal met veel clichés, net zoals in het echte voetbal, maar 1 ding is een feit de 3e helft is denk ik gezelliger dan bij menig andere club.

Met vriendelijke groet en zonder bril geschreven “de mol”