35'
39'

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 1e klasse 03

7 maart 2015 10:30

De eerste wedstrijd na de winterslaap. Geslapen hebben onze meiden, dat is zeker. Het slaapzand uit de ogen wrijvend afgelopen maandag hebben ze hem om de oren gekregen tijdens de oefenwedstrijd tegen E1.

Het heeft in ieder geval wel een beetje geholpen. Vandaag begonnen we snel met een voorsprong. Maar Boso liet zich niet kennen en scoorde 4 minuten later de gelijkmaker.

Na een kwartiertje hangen en wurgen, met luide aanmoedigingen vanaf de zijlijn begon er beweging te komen in de dames. Ze trokken fijn naar buiten en ontwikkelden kansen vanaf de vleugels met mooie voorzetten voor het doel langs. Snel volgden twee goals. Rust.

Na de rust een snelle start waarin Femke en Lisa kort na elkaar scoren.
Overmoed of slaperigheid zorgden er toch voor dat Boso weer kansen kreeg. Na de goede snelle start staat Boso toch opeens met twee geheel onbetwiste spelers tegenover onze Ilese, die laat zich niet kennen en komt onvervaard uit haar doel en weet het schot te pareren. Helaas stuitert de bal direct voor de voeten van de tweede onbetwiste speler. Simpel intikkertje. Verdedigingsfout. Het oplevende Boso wordt met een poeier van Marit even afgebluft vanaf een meter of 15.

De meiden zijn er zelf ook van onder de indruk en zo krijgt Boso weer de kans om er langs te glippen.

Toch komt nu de aard van dit team boven, ze beginnen weer te lopen en over te spelen. Nog een beetje roestig dat wel.

Mooi kansen vlogen voor de goal langs met gelukkig nog twee vlot achterelkaar verzilverde kansen aan het einde van de tweede helft.

Meiden jullie hebben de klus weer geklaard maar onthoud, deze meiden van Boso komen bij ons thuis vast weer een sterk potje spelen. Vorige keer wonnen we met de beker met 3-13 van ze in Sneek. Maar de thuiswedstrijd maar met 4-0. ( Beker )