De Grie 30
8464PB
SINTJOHANNESGA
tel. 0513-551788

Als je binnen een halfuur in een thuiswedstrijd op een 0-3 achterstand staat, zonder dat je ook maar één keer op doel hebt geschoten, is dat niet heel best. Het overkwam DWP 2 zaterdagmiddag in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Een week eerder in Assen tegen Achilles 1894 werd de tegenstander nog op een gelijkspel gehouden, maar dat was tegen Rouveen niet haalbaar.

32 minuten had Rouveen nodig om de wedstrijd te beslissen. DWP 2 zette er in de eerste helft weinig tegenover. Berno deed op aangeven van Martin vlak voor rust iets terug. Hij scoorde uit de eerste mogelijkheid die de thuisclub kreeg. Berno omspeelde de doelman en bepaalde de ruststand op 1-3.

Na rust was het ietsje beter aan de zijde van DWP 2, maar doordat de tweede treffer uitbleef werd het niet meer echt spannend. Elmo was met een poging nog dicht bij de 2-3, maar het duel werd tien minuten voor tijd beslist, toen Rouveen de 1-4 tegen de touwen joeg. Een kansloze middag voor DWP. Volgende week in en tegen Staphorst de derde competitiewedstrijd van het seizoen en een nieuwe kans op de eerste competitiedriepunter.